Adatmegőrzés
30 nap
Csomagok
Nincs szükség bankkártyára, azonnal elkezdheti
Free
€0/hó
Adatok
Közös
Projektek száma
1
Variációk száma
2
Automatizálás
OFF
API
READ
Csapatfunkció
OFF
Postmódus
Fájlfeltöltéses posztolás
OFF
Szálas posztolás
OFF
Blogmódus
Karakterkorlát
2,500
Hangkorlát
4 perc
Közösségimédia-összekapcsolás
OFF
WordPress-összekapcsolás
OFF
Külső küldés
OFF
Képmódus
Oldalkorlát
5
CTA-kép
OFF
Közösségimédia-összekapcsolás
OFF
Videómódus
Időkorlát
5 perc
Közösségimédia-összekapcsolás
Vault
3,81 €/hó
Adatok
Adatmegőrzés
Végleges
Közös
Postmódus
Blogmódus
Képmódus
Videómódus
Plus
11,43 €/hó
Adatok
Közös
Postmódus
Fájlfeltöltéses posztolás
ON
Szálas posztolás
ON
Blogmódus
Karakterkorlát
20,000
Hangkorlát
15 perc
Közösségimédia-összekapcsolás
WordPress-összekapcsolás
ON
Külső küldés
ON
Képmódus
Oldalkorlát
20
CTA-kép
ON
Közösségimédia-összekapcsolás
Videómódus
Időkorlát
30 perc
Közösségimédia-összekapcsolás
Pro
26,67 €/hó
Adatok
Közös
Projektek száma
3
Variációk száma
Korlátlan
Automatizálás
ON
API
ALL
Postmódus
Blogmódus
Képmódus
Videómódus
Team
86,36 €/hó
Adatok
Közös
Projektek száma
Korlátlan
Csapatfunkció
ON
Postmódus
Blogmódus
Képmódus
Videómódus
Árak és árfolyamok
- A feltüntetett árak amerikai dollárban (USD) meghatározottak, és az Ön országának/régiójának megfelelő pénznemben jelennek meg.
- Az árak alapesetben rögzítettek, és nem változnak automatikusan a napi árfolyam-ingadozások miatt.
- Az árfolyam hosszú távú változásainak követése érdekében saját belátásunk szerint módosíthatjuk az árakat (iránymutatásként nagyjából évente egyszer). Módosítás esetén legalább 30 nappal korábban értesítjük az összes előfizetőt, és a következő megújulástól kezdve minden – új és meglévő – előfizetőre ugyanazt az új árat alkalmazzuk. Ha nem ért egyet a módosítással, a hatálybalépés előtt lemondhatja az előfizetését.
- Ha amerikai dollárban (USD) fizet elő, az ára az árfolyam miatt nem változik.
Csomagváltás és lemondás
Frissítés (magasabb csomagra váltás)
- A magasabb csomagra váltás azonnal érvénybe lép
- A jelenlegi csomag hátralévő napjait arányosan elszámoljuk, és a felárat a jelenlegi és az új csomag közötti különbözet alapján számítjuk ki
- A fizetős csomagoknál (Vault és afölött) a tárhelyhasználat mennyiség alapján kerül elszámolásra. Az első 20 GB ingyenes, minden további 20 GB-ért 1,27 €/hó díjat számítunk fel
- A tárhelydíjat a havi előfizetési számlához adjuk hozzá (a csomag első hónapjában nem számítjuk fel)
- A számlázás 20 GB-os egységekre felfelé kerekítve történik (például 21–40 GB 1 egységnek, 41–60 GB 2 egységnek számít). A díjat a számlázás időpontjában tárolt adatmennyiség alapján számítjuk
- A Free-csomagra nem vonatkozik a mennyiség alapú tárhelydíj (a tárolt adatok 30 nap után automatikusan törlődnek)
- A Team-csomag legfeljebb 10 tagot tartalmaz. A 11. tagtól kezdve taganként 5,08 €/hó felárat számítunk fel
Lefokozás (alacsonyabb csomagra váltás)
- Az alacsonyabb csomagra váltás „ütemezett”: a jelenlegi számlázási időszak végén automatikusan érvénybe lép
- A számlázási időszak végéig továbbra is a jelenlegi csomag funkcióit használhatja
- Lefokozás esetén napi arányos visszatérítést nem biztosítunk
- Az ütemezett lefokozás bármikor lemondható; ekkor a jelenlegi csomag marad érvényben
- Fizetős csomagok közötti lefokozáskor, ha az új csomag korlátait meghaladó erőforrásai vannak (például projektek, variációk), a többlet csak megtekinthető és letölthető (írásvédett) állapotba kerül. Frissítés esetén ez a korlátozás azonnal megszűnik
- Egyidejűleg csak egy ütemezett lefokozás állítható be. A módosításhoz először mondja le a meglévő ütemezést, majd állítsa be újra
Lemondás (váltás a Free-csomagra)
- Az előfizetést bármikor lemondhatja a beállítások képernyőn
- A lemondás a jelenlegi számlázási időszak végén lép érvénybe (nem azonnali leállítás)
- A számlázási időszak vége előtt 24 óráig visszavonhatja a lemondást
- Lemondás után a fiók a Free-csomagra vált. A korláton felüli erőforrások csak megtekinthetők és letölthetők, és a Free-csomagra váltástól számított 30 nap elteltével a Step1–3 lépésekben megadott információk és a kapcsolódó kép-, hang- és videóanyagok automatikusan törlődnek (a beállítási képernyő zárolása feloldódik, de a sablon és a nyelv beállításai megmaradnak és újra felhasználhatók). Ha a törlés előtt frissít, a törlés visszavonásra kerül
- A már jóváírt Token a csomagváltás vagy lemondás után is felhasználható marad
Fizetési mód
- Hitelkártya (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Diners Club, Discover, UnionPay)
A fizetéseket biztonságosan a Stripe dolgozza fel. A kártyaadatokat nem tároljuk a saját szervereinken.