Datalagring
30 dagar
Planer
Inget kreditkort krävs – kom igång direkt
Free
€0/mån
Data
Gemensamt
Antal projekt
1
Antal varianter
2
Automatisering
OFF
API
READ
Teamfunktioner
OFF
Postläge
Filinlägg
OFF
Trådinlägg
OFF
Blogläge
Teckengräns
2,500
Ljudgräns
4 min
Integration med sociala medier
OFF
WordPress-integration
OFF
Extern sändning
OFF
Bildläge
Sidgräns
5
CTA-bild
OFF
Integration med sociala medier
OFF
Videoläge
Tidsgräns
5 min
Integration med sociala medier
Vault
3,75 €/mån
Data
Datalagring
Permanent
Gemensamt
Postläge
Blogläge
Bildläge
Videoläge
Plus
11,25 €/mån
Data
Gemensamt
Postläge
Filinlägg
ON
Trådinlägg
ON
Blogläge
Teckengräns
20,000
Ljudgräns
15 min
Integration med sociala medier
WordPress-integration
ON
Extern sändning
ON
Bildläge
Sidgräns
20
CTA-bild
ON
Integration med sociala medier
Videoläge
Tidsgräns
30 min
Integration med sociala medier
Pro
26,25 €/mån
Data
Gemensamt
Antal projekt
3
Antal varianter
Obegränsat
Automatisering
ON
API
ALL
Postläge
Blogläge
Bildläge
Videoläge
Team
85 €/mån
Data
Gemensamt
Antal projekt
Obegränsat
Teamfunktioner
ON
Postläge
Blogläge
Bildläge
Videoläge
Priser och växelkurser
- Angivna priser baseras på amerikanska dollar (USD) och visas i valutan för ditt land eller din region.
- Priserna är normalt fasta och ändras inte automatiskt vid dagliga växelkursfluktuationer.
- För att kunna hantera långsiktiga växelkursförändringar kan vi efter eget gottfinnande revidera priserna (som riktlinje ungefär en gång om året). Vid en prisändring meddelar vi alla abonnenter minst 30 dagar i förväg och tillämpar samma nya pris för både nya och befintliga abonnenter från och med nästa förnyelse. Om du inte godkänner en prisändring kan du säga upp abonnemanget innan den träder i kraft.
- Om du faktureras i amerikanska dollar (USD) påverkas ditt pris inte av växelkursen.
Ändra eller säga upp din plan
Uppgradering (byte till en högre plan)
- En uppgradering till en högre plan träder i kraft omedelbart
- Återstående dagar på din nuvarande plan avräknas proportionellt, och du debiteras mellanskillnaden till den nya planen
- På betalplaner (Vault och högre) debiteras lagringsutrymme efter förbrukning. De första 20 GB är gratis, därefter debiteras 1,25 €/månad för varje ytterligare 20 GB
- Lagringsavgifter läggs till din månatliga abonnemangsfaktura (ingen avgift den första månaden på planen)
- Debitering avrundas uppåt i block om 20 GB (till exempel räknas 21–40 GB som 1 block och 41–60 GB som 2 block). Avgiften baseras på lagringsutrymmet vid faktureringstillfället
- Free-planen omfattas inte av förbrukningsbaserad lagringsdebitering (lagrad data raderas automatiskt efter 30 dagar)
- Team-planen inkluderar upp till 10 medlemmar. Från och med den 11:e medlemmen tillkommer en avgift på 5 €/månad per medlem
Nedgradering (byte till en lägre plan)
- Byte till en lägre plan sker enligt schema – ändringen träder automatiskt i kraft vid slutet av den aktuella faktureringsperioden
- Du behåller funktionerna i din nuvarande plan fram till dess att faktureringsperioden löper ut
- Vi ger ingen proportionell återbetalning vid en nedgradering
- Du kan när som helst avbryta en schemalagd nedgradering, vilket innebär att din nuvarande plan fortsätter att gälla
- Vid nedgradering mellan betalplaner blir resurser (projekt, varianter med mera) som överstiger den nya planens gränser skrivskyddade – endast visning och nedladdning är möjligt. En uppgradering tar omedelbart bort denna begränsning
- Endast en nedgradering kan vara schemalagd åt gången. Om du vill ändra den måste du först avbryta den befintliga schemaläggningen och sedan skapa en ny
Uppsägning (byte till Free-planen)
- Du kan säga upp ditt abonnemang när som helst från inställningsskärmen
- Uppsägningen träder i kraft vid slutet av den aktuella faktureringsperioden (tjänsten stängs inte av omedelbart)
- Du kan återkalla en uppsägning fram till 24 timmar innan faktureringsperioden löper ut
- Efter uppsägning övergår du till Free-planen. Resurser som överstiger gränserna blir endast tillgängliga för visning och nedladdning, och 30 dagar efter övergången till Free-planen raderas automatiskt informationen som angetts i steg 1–3 samt tillhörande bild-, ljud- och videomaterial (låsningen av installationsskärmen tas bort, men inställningar som mallar och språk behålls och kan återanvändas). Om du uppgraderar innan raderingen sker avbryts raderingen
- Token som redan har tilldelats fortsätter att vara tillgängliga även efter ett planbyte eller en uppsägning
Betalningsmetoder
- Kreditkort (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Diners Club, Discover, UnionPay)
Betalningar hanteras säkert via Stripe. Din kortinformation lagras inte på våra servrar.