Gegevensbewaring
30 dagen
Plannen
Geen creditcard nodig, meteen aan de slag
Free
€0/maand
Gegevens
Algemeen
Aantal projecten
1
Aantal variaties
2
Automatisering
OFF
API
READ
Teamfunctie
OFF
Postmodus
Bestand posten
OFF
Thread posten
OFF
Blogmodus
Tekenlimiet
2,500
Audiolimiet
4 min
Social-media-koppeling
OFF
WordPress-koppeling
OFF
Extern verzenden
OFF
Afbeeldingsmodus
Paginalimiet
5
CTA-afbeelding
OFF
Social-media-koppeling
OFF
Videomodus
Tijdslimiet
5 min
Social-media-koppeling
Vault
€ 3,63/maand
Gegevens
Gegevensbewaring
Permanent
Algemeen
Postmodus
Blogmodus
Afbeeldingsmodus
Videomodus
Plus
€ 10,89/maand
Gegevens
Algemeen
Postmodus
Bestand posten
ON
Thread posten
ON
Blogmodus
Tekenlimiet
20,000
Audiolimiet
15 min
Social-media-koppeling
WordPress-koppeling
ON
Extern verzenden
ON
Afbeeldingsmodus
Paginalimiet
20
CTA-afbeelding
ON
Social-media-koppeling
Videomodus
Tijdslimiet
30 min
Social-media-koppeling
Pro
€ 25,41/maand
Gegevens
Algemeen
Aantal projecten
3
Aantal variaties
Onbeperkt
Automatisering
ON
API
ALL
Postmodus
Blogmodus
Afbeeldingsmodus
Videomodus
Team
€ 82,28/maand
Gegevens
Algemeen
Aantal projecten
Onbeperkt
Teamfunctie
ON
Postmodus
Blogmodus
Afbeeldingsmodus
Videomodus
Prijzen en wisselkoersen
- De weergegeven prijzen zijn gebaseerd op de Amerikaanse dollar (USD) en worden weergegeven in de valuta van je land of regio.
- Prijzen liggen doorgaans vast en veranderen niet automatisch door dagelijkse wisselkoersschommelingen.
- Om rekening te houden met langetermijnschommelingen in de wisselkoers kunnen we naar eigen inzicht de prijzen herzien (richtlijn: ongeveer eenmaal per jaar). Als we dat doen, informeren we alle abonnees minimaal 30 dagen van tevoren en passen we vanaf de volgende verlenging dezelfde nieuwe prijs toe op zowel nieuwe als bestaande abonnees. Als je niet akkoord gaat met een herziening, kun je opzeggen voordat deze ingaat.
- Als je in Amerikaanse dollar (USD) betaalt, verandert je prijs niet door wisselkoersen.
Plan wijzigen of opzeggen
Upgraden (overstappen naar een hoger plan)
- Upgraden naar een hoger plan gaat direct in
- De resterende dagen van je huidige plan worden naar rato verrekend en het verschil met het nieuwe plan wordt in rekening gebracht
- Bij betaalde plannen (Vault en hoger) wordt Opslag afgerekend op basis van gebruik. De eerste 20 GB is gratis; daarna wordt € 1,21/maand per extra 20 GB in rekening gebracht
- Opslagkosten worden toegevoegd aan je maandelijkse abonnementsfactuur (niet in de eerste maand van het abonnement)
- Facturering wordt afgerond in blokken van 20 GB (bijvoorbeeld: 21-40 GB telt als 1 blok, 41-60 GB als 2 blokken). Kosten zijn gebaseerd op de opslag in gebruik op het moment van facturering
- Voor het Free-plan geldt geen opslagfacturering op basis van gebruik (opgeslagen gegevens worden na 30 dagen automatisch verwijderd)
- Het Team-plan omvat maximaal 10 leden. Vanaf het 11e lid wordt een extra bedrag van € 4,84/maand per lid in rekening gebracht
Downgraden (overstappen naar een lager plan)
- Overstappen naar een lager plan wordt gepland - de wijziging gaat automatisch in aan het einde van de huidige factureringsperiode
- Je behoudt de functies van je huidige plan tot het einde van de factureringsperiode
- We bieden geen pro rata terugbetalingen bij een downgrade
- Je kunt een geplande downgrade op elk moment annuleren; hierdoor blijft je huidige plan actief
- Bij het downgraden tussen betaalde plannen worden bronnen (projecten, variaties, enz.) die de limieten van het nieuwe plan overschrijden alleen-lezen - uitsluitend te bekijken en te downloaden. Upgraden heft deze beperking direct op
- Er kan slechts een downgrade tegelijk gepland worden. Annuleer eerst de bestaande planning voordat je een nieuwe instelt
Opzeggen (overstappen naar het Free-plan)
- Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen via het instellingenscherm
- Opzegging gaat in aan het einde van de huidige factureringsperiode (de dienst stopt niet direct)
- Je kunt een opzegging ongedaan maken tot 24 uur vóór het einde van de factureringsperiode
- Na opzegging ga je over naar het Free-plan. Overtollige bronnen kunnen alleen nog worden bekeken en gedownload, en 30 dagen na de overstap naar het Free-plan worden de informatie die je in Stap 1-3 hebt ingevoerd en de bijbehorende afbeeldingen, audio en videomateriaal automatisch verwijderd (het instellingenscherm wordt ontgrendeld, maar instellingen zoals sjablonen en taal blijven behouden en kunnen worden hergebruikt). Upgraden vóór de verwijdering annuleert de verwijdering
- Reeds ontvangen Tokens blijven beschikbaar na een planwijziging of opzegging
Betaalmethoden
- Creditcard (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Diners Club, Discover, UnionPay)
Betalingen worden veilig verwerkt via Stripe. Je kaartgegevens worden niet op onze servers opgeslagen.